• slide2
  • slide1
  • slide3

Despre noi

decor

S.C. SERV COM-IMPORT EXPORT TRADING S.R.L. este fondat in anul 1992 cu sediul in Bucuresti si are ca obiectiv principal comertul cu produse diverse, import –export.In prezent firma are sediul administrativ si logistic in Alba Iulia cu sala de prezentare produse de 150 mp si depozite de 1000mp iar in Bucuresti detine o sala de prezentare produse de 100mp situat in centrul orasului.

Inca din anul 1992 firma se specializeaza pe distributia interna de produse destinate sectorului HO.RE.CA si in special articolelor de portelan devenind unul dintre cei mai importanti reprezentanti interni pentru fabrica de portelan APULUM S.A din Alba Iulia.

Din dorinta de a diversifica si a oferi o gama mai variata de produse pentru acest sector de piata (HO.RE.CA)

S.C. SERV COM-IMPORT EXPORT TRADING S.R.L.  devine din anul 2007 unic distribuitor in Romania pentru fabrica de sticla VETRERIA DI BORGONOVO ITALIA, unic distribuitor in Romania pentru fabrica de tacamuri si accesorii din inox ABERT S.A. ITALIA si reprezentant in Romania pentru gama de produse specifice al RCR CRISTALLERIA ITALIANA.

S.C. SERV COM-IMPORT EXPORT TRADING S.R.L. are in prezent o retea de distributie a produselor care reuseste sa acopere intregul teritoriu al Romaniei oferind clientilor sai cele mai performante si cele mai calitative servicii incepind de la prezentarea produselor pina la livrarea lor clientului final.